Pagini

duminică, 10 octombrie 2021

Certificate de calitate eTwinning #eTwinningcnpr

 Gala certificatelor eTwinning la Colegiul Național „Petru Rareș” Beclean:

Pentru munca depusă în cadrul proiectului eTwinning / Erasmus+ „Eco-Herit@ge Matters”, au fost răsplătiți cu certificate eTwinning de calitate elevii implicați în proiect și următorii dascăli: prof. Lavinia Mureșan, prof. Liana Todoran, prof. Liana Pașca, prof. Ioana Doroș, prof. Delia Năstase, prof. Nelia Nicula, prof. Aurora Corăbian, prof. Alexandra Săsărman (membrii în echipa de implementare) și prof. Emese Cîmpean (coordonator de proiect Erasmus+ la nivelul instituției și fondatorul proiectului eTwinning „Eco Herit@ge Matters”).

Felicitări elevilor și partenerilor de proiect! 


- Pentru munca derulată în cadrul proiectului eTwinning „Green Behavior Code” au fost răsplătiți elevii din clasa a VIII-a și profesorul fondator: Emese Cîmpean. Proiectul „Green Behavior Code” a fost derulat în colaborare cu alte 3 școli partenere, din Tunisia, Italia și Spania.


- #Digital EU - we`ll do!”, proiectul bilateral România-Germania (coordonat de prof. Heidi Giese și prof. Emese Cîmpean) a fost recompensat cu certificatul național de calitate. Felicitări elevilor din clasa a VIII-a care au muncit în acest proiect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu